2009.09.26. - Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány

Szeptember 26-án a Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány http://fuzallatvedelem.extra.hu/ gondozásában lévő cicáknak és kutyáknak vittünk tárgyi adományokat: száraztáp és konzerv, póráz, féreghajtó tabletta, kutyaruha, cicaajtó- és alom, törölközők, plédek és paplanok, játékok gyűltek össze. Meg is sétáltattunk pár kutyust, s mivel öten mentünk, hamar végeztünk a különböző házaknál ideiglenesen elhelyezett találtkák egészségügyi, Füzesabonyt felderítő sétájával.

A kölyköket csak megszeretgettük, ők oltási programjuk végeztével mehetnek majd utcára. Cicusokban szintén csak gyönyörködhettünk: mindegyik külön egyéniség, mindegyiknek megvan a maga saját, olykor szívbe markoló története.

Fotók a látogatásról (a képekre kattintva indítható a vetítés):

Az alapítvány elnöke, Zsanett egy éve autóbalesetet szenvedett. Amellett, hogy komoly sérülései lettek és jelenleg is lábadozik, az autója is totálkáros lett. Ezzel az autóval végezték az állatok szállítását, legyen szó mentésről, vagy kórházba szállításról, és az adományaikat (táp, építőanyagok, kutyaólak stb.) is ezzel az autóval fuvarozták.

A segítségre váró állatok érdekében úgy döntöttek, hogy honlapjukon elindítanak egy szolgáltatást: amennyiben az alábbi számok valamelyikére küldenek egy emelt díjas SMS-t "pethelp" szöveggel, köszönetképpen egy állatos idézetet kap az adományozó.

Telefonszám :: SMS ára
06-90-641-241 :: 125 Ft + ÁFA
06-90-612-312 :: 160 Ft + ÁFA
06-90-642-142 :: 250 Ft + ÁFA
06-90-643-143 :: 400 Ft + ÁFA

A szolgáltatásért befolyt összeget az alapítvány saját dobozos személygépkocsi vásárlására kívánja fordítani.

A honlapon nyomon követhető az is, hány SMS-re van szükségük még ahhoz, hogy az autót megvásárolhassák: a jelenlegi állás szerint ez a szám: 5.747...

Ha szereted az állatokat, örömmel sétáltatsz a kennelükből ritkán kiszabaduló, örömmel és vigyori pofával szaglászó, hálás tekintetű kutyákat, simogatsz cicákat, segítesz adománygyűjtésben, szállításban, fizikai munkában, és csatlakoznál hozzánk, akkor szívesen látunk következő utunkon.

Érdeklődni Szőke Erikánál lehet az eszoke@janegoodall.hu e-mail címen, vagy a 06/30/428-4829 telefonszámon.

Jane Goodall 2016 évi magyarországi látogatásának támogatói: