Ismét eseménydúsan telik a nyarunk.

 

Örömmel tettünk eleget a meghívásoknak különböző nyári táborokba. Ezeken az alkalmakon lehetőség nyílik megismertetni a gyerekekkel a biodiverziás fontosságát és,  hogy tisztelettel forduljunk minden élőlény felé.  Sok játékot csempészünk az előadásokba, és a gyerekek jobban megnyílnak, kötetlenebbül tudunk beszélgetni, mint az iskolai tanórák alatt.

Hétfőnként a Győri Állatkert Zootáborába látogattunk el, főleg a csimpánzok életéről és élőhelyük csökkenéséről tartottunk előadást. Az állatkertben élő csimpánzokkal is picit ismerkedtünk, persze üvegen keresztül. 

   

 Júliusban a Debreceni Pagony Roots&Shoots csoportunk nyári táborában tartottuk előadást Jane életéről, a csimpánzokról, a Tchimpounga Chimpanzee Rehabilitation Center -ről, és a Jane Goodall's Roots & Shoots Global - ról. Meglepetésként a logónkat felrajzolták a falra, óriás méretben. 🙂 Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük, hogy ott lehettünk!

 

Tegnap délelőtt pedig ellátogattunk a Rex Kutyaotthon Alapítvány Vadállatok szigete táborába előadást tartani a csimpánzokról, Jane életéről, a Jane Goodall's Roots & Shoots Global -ról, és az öntevékeny környezetvédelem fontosságáról. Nagyon érdeklődő, közreműködő gyerekekkel találkoztunk, és hamar kiderült, hogy vannak olyan okosak, mint egy csimpánz.

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42