Kétéltű-, és hüllőnap a Jane Goodall Intézet február elsejei klubján

Klub 2017februar2

Intézetünk februárban is a hónap első szerdáján klubnapot tart. Az est folyamán a közelgő békamentéssel, és a Jane Goodall-tanösvénnyel foglalkozunk majd. A belépés, mint eddig is, ingyenes, gyertek!

A tanösvény megvalósítására itt gyűjtünk:

Békamentés

Mint évek óta minden tavasszal, idén is csatlakozunk a Duna-Ipoly Nemzeti Park farmosi békamentő programjához. Önkénteseink a békák rakosgatásán kívül a mentésre érkező gyerekcsoportok vezetésébe is bekapcsolódhatnak. Ha híve vagy annak, hogy minden alkalmat meg kell ragadni, amikor a jövő generációját környezettudatosságra nevelhetjük, tarts velünk, és gyere el előbb egy kis továbbképzésre!

Időpont: Febr. 01. szerda 18:00

Helyszín: JGI Iroda, V. ker. Váci utca 16., Fontana Irodaház, 4. em.

Jelentkezés és részletek: info@janegoodall.hu

Jane Goodall Tanösvény

Vöröskővár. Egy apró gyöngyszem Budapest határában. Egy hely, ahol vadvirágok nőnek a domboldalon és ürgefütty vegyül a madárdalba. A bokrok alatt különleges állat él. Rejtőzködő, óvatos, csak ritkán mutatja meg magát. Szépséges, mégis titokzatossága teszi igazán különlegessé. Hogyan él? Merre jár? Talán épp itt van mellettünk, mégse látjuk? Hányan vannak egyáltalán? Segíts nekünk, hogy megépítsünk egy tanösvényt a pesthidegkúti Vörös-kőváron, amelyen az ott élő legkülönlegesebb élőlényekről tanulhatsz. Mindezt Jane Goodall, a világhírű természetvédő közreműködésével.