Szerdán a Szent Benedek Technikum - Budaörsi Tagintézményének meghívására tartottunk előadást a műanyag szennyezésről, és a lehetséges megoldásokról.
 
Önkénteseink az intézet munkájára, a műanyag okozta környezetszennyezésre,- Víg Dóra tengerbiológus,- és a Roots&Shoots programra,- Kovács Eszter,- hívták fel az ott tanuló diákok figyelmét.
 
A diákok és tanáraik nagy érdeklődéssel és nyitottsággal fogadtak minket, valamint a Roots&Shoots program kezdeményezésünket, ami összefogásra és egy szebb környezet létrehozására buzdította őket.
 
Az előadáson részt vett egy új és lelkes önkéntesünk is Bálint Szilvia, aki a csoportok mentorálásában és a közös ötletelésben fogja segíteni a programot.
 
Megoldásként mindig hangsúlyozzuk, hogy az egyén szerep, öntevékenysége mennyire fontos, ezért itt is kiemeltük, hogy a Roots & Shoots programba való bekapcsolódással még több ötletet, inspirációt szerezhetnek a fiatalok.
 
Arról, hogy a diákok milyen aktív önkéntes programot szerveznek iskolájukban és környezetükben, arról hamarosan hírt adunk nektek.
 
Reméljük hogy egy új csoportunk alakul itt is!
 
 
 
 
 
 
Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42