Midsummer Night Book Club

Szent Iván éji könyvklub

“Ne vágj ki még több fát!” 

 

Eszterlánc Montessori Roots&Shoots Csoport

Kapcsolattartó: Batka Bernadett

 

Az Eszterlánc Montessori Általános Iskola  2022 június 23-án Szent Iván éji könyvklubot rendezett az iskola udvarán. A program célja az adományozás, az újrahasznosítás, az érzékenyítés és az olvasás népszerűsítése volt. 

A “Gyerekirodalom” témahét keretein belül valósult meg a klub, mely azon elképzelésen alapult, hogy a gyerekek otthonról olyan használt könyveket hoztak az iskolába, melyet szívesen cseréltek barátaik között másik könyvre. 

A délután az iskola udvarán jó hangulatban telt. A gyerekekkel közösen díszítettük a teret, lampionokkal, színes, vidám szalagokkal, saját készítésű baldachinos olvasó-kuckóval. 

A gyerekek által behozott könyveket kiállítottuk, mindenki kedvére válogathatott. A rendezvényen a szülők is részt vettek, ők is szívesen nézelődtek a felajánlott könyvek között.  

        

 

Frissítőként házi narancsos, epres és citromos limonádét kínáltunk a résztvevőknek, illetve papírhajtogatással könyvjelzők is készültek. A könyvböngészésen kívül játékra is volt lehetőség: a gyerekek által aszfaltkrétával megrajzolt Tic-Tac-Toe és ugróiskola nagy sikert arattak. 

 

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42