Támogatóink és partnereink

Inter-Metal Recycling Kft

Az Inter-Metal Recycling Kft 2018 novembere óta partnerünk és támogatónk. Környezettudatos szemléletükkel és segítőkészségükkel belopták magukat a szívünkbe. Támogatásuknak köszönhetően tudjuk gördülékenyen működtetni a "Passzold vissza Tesó!" használt mobiltelefon újrahasznosító kampányunkat. Támogató, partner és barát is egyben!

http://www.intermetal.hu

Kispesti Önkormányzat

A Kispesti Önkormányzat alapításunk, vagyis 2009 óta segíti a munkánkat. Kezdetben irodahelyiséggel, 2019-ben pedig hozzájárultak a működési költségeinkhez. Minden évben részt veszünk a Kispesti Föld Napja rendezvényen, ahol lehetőségünk adódik a bemutatkozásra. Nyitott és zöld Önkormányzat!

https://uj.kispest.hu

Café Frei

A Café Frei ahogy csatlakozott a mobilkampányunkhoz a kávéházláncolatnak köszönhetően azonnal országossá bővült a gyűjtés. Anyagi támogatásukkal pedig a gyűjtődobozok gyártását tudtuk fedezni. Reméljük, hogy még több más közös projektben is fogunk együtt dolgozni, mert a cégük filozófiája sokban hasonlít a miénkhez, mint pl. a felelős-, tudatos fogyasztás és a közösségek védelme, támogatása. Előremutató cégvezetés!

https://www.cafefrei.com

Intrum

Az Intrum támogatásának köszönhetően sok olyan iskolába, távoli közösséghez tudtuk eljuttatni az előadásainkat, illetve a mobilgyűjtő dobozunkat, ahova anyagi nehézségeink miatt nem lett volna rá lehetőségünk. Jókor találkoztunk a segítséggel!

https://www.intrum.hu/szolgaltatasaink-cegeknek/

Bird&Bird ügyvédi Iroda

A Bird&Bird ügyvédi iroda hatalmas segítség a részünkre. Jogi segítségnyújtásukkal végre a sokéves halasztgatás után beiktatásra került az új vezetőség, a közhasznúság visszaszerzéséhez is közelebb kerültünk. A szerződéseink aláírás előtti átnézésével biztosan nem kerülünk később kellemetlen helyzetbe. "Munkánk során ötvözzük a jogi tudásunkat az adott szektor és technológia ismeretével, hogy az ügyfeleink az egész világon első osztályú üzleti jogi tanácsadásban részesüljenek. A Bird & Bird jelenleg a Forbes által megnevezett, a Fortune Top 100 cége közül 43-nak, valamint a világ 100 leginnovatívabb vállalatából 60-nak nyújt jogi tanácsadást."

https://www.twobirds.com

Expodom

Az Expodom kültéri gyorsan összecsukható-kinyitható sátor adományának köszönhetően, most már nem kell tartanunk a hirtelen változó időjárási viszontagságoktól. Mind a csapadék, mind az erős napsugárzás ellen megfelelő védelmet nyújt. Könnyedén és egyszerűen használható. Sátor a fejünk felett!

http://www.expodom.hu/

Duna-Ipoly Nemzeti Park

A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság számos rendezvényünk alkalmával, és a Jane Goodall Tanösvény elkészítésében is messzemenő segítséget nyújtott. Sok ötletünkkel, elképzelésünkkel fordultunk már hozzájuk és a közös munka mindig meghozta a kívánt eredményt. Zölden, zöldben közösen a természetért!

http://www.dinpi.hu

Szimpla Háztáji

A Szimpla Háztáji nem egyszerűen egy vállalkozás, hanem egy fenntartható, közösségi vendéglátóhely, piac és szolgáltatás. Egész évben lehetőséget biztosítanak a piacon való adományfőzésre Közös Lábos néven minden civil szervezetnek, így nekünk is. Emellett Dr.Jane Goodall látogatásaikor a mindennapi étkezését is biztosítják, amivel nagy terhet vesznek le a vállunkról. Tudatos étkezés és piac a helyi alapanyagokból!

https://szimpla.hu/piac-795

Védegylet Egyesület

A Védegylet Egyesülettel közösen indított mobilkampányunk csak a közös projektek egyike. Egymást támogatva szakmai anyagokkal, tudással tudjuk könnyebben venni az akadályokat, amik a kampány során felmerülnek. Közösen a közösségekért!

http://védegylet.hu

KÖVET Egyesület

A KÖVET Egyesület a mobilkampányunkban nyújt elengedhetetlen segítséget. Amint bekapcsolódtak a kampányba sokkal hatékonyabbá vált a gyűjtés! Szakmai háttértudásukkal, jogi segítségnyújtással és a mindig optimista hozzáállásukkal váltak a kampány motorjává. KÖVET a körforgásos gazdaságért!

http://www.kovet.hu/

Felelős Gasztrohős

Logo gasztrohos

A Felelős Gasztrohős kampány a Felelős Gasztrohős Alapítvány (korábban Ökológiai Evolúció Alapítvány) kezdeményezése. Céljuk az étkezéssel kapcsolatos -történjen az otthon vagy vendéglőben- felelős döntések ösztönzése.

http://gasztrohos.hu/rolunk/felelos-gasztrohos-alapitvany/

GaborFoto

GaborFoto

A fény szeretete. Elkíséri életünket. Ott van a születésünknél, az első csóknál egy könnycseppben, mégis oly kevésszer tűnik fel. Érzéseket és élményeket ad, emlékeket fűzünk hozzá. Legyen az egy melankólikus őszi köd, szikrázó havas táj, vagy egy könnyű koranyári alkony. Képzeld el a világot fény nélkül! Miként tapasztalnánk meg? Egy szép arcot, egy vad, érintetlen tájat? Másként ismernénk a formákat, nem tudnánk milyen az mikor a nap járásával folyamatosan változnak a árnyékok és a színek. A fény éltető és formát adó. A hivatásom ennek megörökítése mindenki örömére...

www.gaborfoto.eu/hu