Ajándéktárgyak

Karacsonyiajandek2015

Egyesületünk önkénteseink munkájára, partnereink készségességére és támogatóink nagylelkűségére alapozva végzi tevékenységét. E három dolog - a lelkes és tenni vágyó emberek, a felelősen, a pénzügyi célokat meghaladóan gondolkodó és különleges jövőképű támogatók és partnerek - nélkül működésünk elképzelhetetlen lenne.

Hogyan segíthet?

  

Adományát ajándékkal háláljuk meg!

Köszönjük, hogy adományával támogatja programjainkat és működésünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is sikeresen végezhessük! Adományát programjaink megvalósításához és működésünk fenntartásához használjuk fel. Az ajándék kiválasztásához töltese ki adományozói űrlapunkat!

Egyesületünk Bankszámlaszáma: MagNet Bank 16200106-11595397-00000000 

A közleménybe kérjük ezt írja: "adomány". Amennyiben meg kívánja jelölni az adomány pontos célját, úgy azt is a közleményben tegye (pl. "adomány menhely programra")
Kapcsolattartónk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot annak érdekében, hogy az ajándék minél hamarabb eljuthasson Önhöz.

Amennyiben az adományozás menetével kapcsolatosan kérdése van, írjon a ’info (kukac) janegoodall (pont) hu’ e-mail címre, vagy keressen minket a megadott elérhetőségek valamelyikén.