Durrell Bárkája Budapesten

2019 szeptember 22. 14:00

Villányi Úti Konferencia Központ, 1118 Budapest, 1118 Budapest Villányi út 11-13

Dr. Lee Durrell, amerikai természettudós, a Durrell Wildlife Conservation Trust tiszteletbeli igazgatója Magyarországra látogat a Jane Goodall Intézet meghívására.

A kedvezményes árú Early Bird jegyek 2019. június 1-ig vásárolhatók meg kizárólag a Jegy.hu rendszerén és jegyirodáiban.

Lee Durrell segített férjének, a méltán híres Gerald Durrellnek a Jersey-i Állatkertet világszínvonalra emelni, társírója volt könyveinek, továbbá ő maga is részt vett az Angonoka teknős fajvédelmi programjában Madagaszkáron, melynek eredményképpen a még 1986-ban kevesebb, mint 400 példányt számláló fajt sikerült a kihalás széléről visszahozni.

Férje halála után, az általa szeretett és megbecsült állatkert fővédnökeként Dr. Durrell előadásokat tart nem csak tudományos konferenciákon, hanem a nagyközönség számára is, mely során beszél a környezetvédelem fontosságáról, a fajok megőrzésének folyamatáról és az állatkerteknek ebben betöltött szerepéről.

A magyarországi Jane Goodall Intézet szeretettel vár mindenkit az előadásra, majd egy azt követő beszélgetésre Dr. Lee Durrell-lel, 2019 szeptember 22-én a Villányi Úti Konferencia Központban.

Moderátor: Ifj. Vitray Tamás, a National Geographic magazin főszerkesztője.

Az program angol nyelvű, de jegyvásárláskor tolmácsgép igényelhető.