Passzold vissza Tesó! az Európai Unió társfinanszírozásában 2020-ban is folytatódik

A Baptista Szeretetszolgálat által meghírdetett NoPlanetB pályázatán nyertünk jelentős támogatást, ami az Európai Unió társfinanszírozásának segítségével fog eljutni hozzánk. A készlet erejéig a tanintézményeknek és civil szervezeteknek ingyenesen tudunk egyedi gyűjtődobozt biztosítani.

“A kezdeményezés célja a magyar (és Uniós) állampolgárok tájékoztatása, hogy felkészülteb-ben tudjanak a globális fejlesztés kérdéseivel foglalkozni, változzon a hozzáállásuk a fenn-tartható fejlődéshez, új ötleteik szülessenek.

A projekt célja továbbá, hogy a magyar (és Uniós) embereknek olyan eszközöket biztosítson, amelyekkel tudják támogatni a szegénység leküzdésére irányuló globális tevékenységeket. A projekt az EU Fejlesztési Oktatás és Figyelemfelkeltés (DEAR) programjának támogatásával jött létre.”

A támogatásnak köszönhetően 2020-ban már mi is többet tudunk majd az afrikai térségben dolgozó természetvédelmi őrök felszerelésére vagy erdőtelepítésre, az élőhelyek megújítására vagyis a gorillák védelmére fordítani a projekten dolgozó munkatársainkon keresztül.

Csatlakozzatok a programhoz és tegyük együtt jobbá a világot!

http://www.janegoodall.hu/mobilkampany.html