Budapest legújabb fesztiváljára kaptunk meghívást augusztus utolsó hétvégéjére. A Te!rézváros Fesztivált a Terézvárosi Önkormányzat és az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér rendezte, szervezte. 

Az időjárás és a hangulat is kíváló volt, így mi már csak egy picit tettünk hozzá a programjainkkal, foglalkozásainkkal és a munkánkkal. A standunknál bemutattuk a tevékenységeinket amikkel igyekszünk a természet, az állatok és az emberek életét jobbá tenni. 

 

 

A "Passzold vissza Tesó!" mobiltelefon visszagyűjtő kampányunkhoz kapcsolódóan Mobil-Curlingezés és mobilgyűjtés zajlott. A helyszínen is le lehetett adni a készülékeket, de a jelenleg és a jövőben a Terézvárosi Önkormányzat, és az Eötvös10 épületében is kialakítottunk gyűjtőpontot. 

A curlingezésnek nem tudtak ellenállni Temesvári Szilvia és Jun Miyazaki alpolgármesterek sem. A Védegylettel közös roll-up kiállításunkat is sokan megnézték, ami a bányászat sötét oldalát mutatja be. Ez a kiállítás továbbra is kérhető, kölcsönözhető cégekhez, iskolákba is. 

 

 

Hamarosan indul az őszi kampányszakaszunk, amit a KÖVET Egyesülettel közösen hírdettünk meg, így mindkettőnk honlapján kereztül elérhető a regisztráció a programba. A szeptember 15-i ingyenes webináriumra még lehet jelentkezni: KATT IDE.

Az eleinte színházi és zenei fesztiválként indított rendezvénybe nagyon jól illettek a civil szervezetek programjai is. A Budapest Bábszínház vasárnap mutatta be a Roots&Shoots - Rügyek és Gyökerek bábszínházi darabot, ami után közös babcsíra ültetést rendeztek, amibe mi is bekapcsolódtunk.  A bemutató előtt intézetünk képviselője megköszönte a darabot a megálmodójának, a rendezőnek Markó-Valentyik Annának és a színészek, jelmez és díszlettervezők munkáját is. 

 

 

Kitartásuk és türelmük meghozta a gyümölcsét, több mint egy év után végre színpadra kerül a mű! Jegyek már kaphatók a Budapest Bábszínház oldalán keresztül. 

 

 

Adománytárgyaink közül a legkeresettebbek az új könyvek voltak, amiket a hvg Könyvek Kiadó bocsájtott a rendelkezésünkre. Természetesen megtalálható volt az etan-urbanstreetwear által létrehozott, és a Jane Goodall Tanösvény védett fajait bemutató póló és textilszatyor kollekció is. 

A gyerekek egyedi textiltáskákat is készíthettek a standunknál, aminek vasárnap véget vetett egy rövid zápor. 

 

Reméljük hogy a jövőben még sok közös programunk lesz a szervezőkkel, mert együtt sokkal könnyebb megmenteni a Földet! 

Legközelebb a 92. Könyvhéten találkozhattok velünk szeptember 4-én a Vörösmarty téren, majd 5-én az Almássy téren a Zöld Családi Napon

Gyertek ki ahova csak tudtok! 

További képek a Képgalériában

 

 

 

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-1-42