DR. GOODALL ÚJ KÖTETE, „A REMÉNY KÖNYVE” NYÚJT REMÉNYT 2022-BEN

 

Dr. Goodall várva várt új könyve egyfajta tisztelgés a világ jobbá tétele érdekében végzett, fáradhatatlan küldetését tápláló tényezők előtt – ezek adnak okot a reményre.

 

 

A Centrál Média Kiadó bejelentette, hogy 2022. május 10 -én jelenik meg Dr. Goodall „A remény könyve” című kötete. A kötet a „Az Öröm Könyve” (The Book of Joy) című bestseller szerzőjével, Doug Abrams–szel együttműködésben készült, és 60 évvel azután jelenik meg, hogy az ünnepelt tudós és aktivista elkezdte a csimpánzokra irányuló úttörő kutatómunkáját a tanzániai Gombéban.

A könyvben Jane számba veszi a „remény okait”, amelyek magukban foglalják az emberi értelmet, a természet rezilienciáját, azaz rugalmas alkalmazkodóképességét, a fiatalok erejét és a legyőzhetetlen emberi szellemet. Figyelemre méltó életútjából, kutatásaiból és karrierjéből merített történeteit felhasználva „A Remény Könyve” olyan kérdéseket tesz fel, mint:

Hogyan őrizhetjük meg a reményt?Hogyan ébreszthetünk reményt a következő generációban?

Jane-nek a Remény filozófiája és a Reményben való hit életen át való gyakorlása iránti elkötelezettsége áll a könyv középpontjában, mely exkluzív részleteket tár fel Jane páratlan életútjáról. Jane II. világháborús gyerekkorától kezdve, pincérnői és titkárnői munkáján át, melyeket azért vállalt el, hogy valóra válthassa álmát: vadállatok között akart élni.

 

 

A tanzániai Gombéban úttörő szerepet játszott az állatviselkedés kutatásában, és fokozatosan globális jelenséggé vált. Jane részletes képet nyújt a reménnyel teli világnézetét formáló tényezőkről. A múltját érintő gondolataival és a következő – talán
utolsó – vállalkozásával kapcsolatos kijelentésével üzeni, még mindig
van remény, és ez a könyv segít nekünk abban, hogy rátaláljunk.

A Celadon Kiadó szerint: „A Remény Könyvének” segítségével rendkívüli felfedezést tehetünk emberi természetünk valójában, a kötet látványos megoldásokat kínál arra, hogy miként teremthetjük meg a reményt saját életünkben és a világban. Jane megfigyelései és a legújabb tudományos kutatások révén az olvasók megismerhetik a természet alkalmazkodóképességét, amelynek révén képes felépülni az általunk okozott károkból, valamint megtapasztalhatják az emberi szellem alkalmazkodóképességét a veszteségek és a pusztulás közepette.”

Már kapható az ADOMÁNYBOLTUNKBAN.

 

 

 

Janegoodall Logo

Minden egyes apró cselekedet számít.
Minden egyes ember, minden egyes nap és minden egyes percben tehet azért hogy jobb legyen a világ.
-
Dr.Jane Goodall

Cím: Iroda - 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 41.
Számlázás - 1089 Budapest, Orczy tér 4/a/1. 3/1.

Telefon: Kádár András, 06-30-724-0274

E-mail: info (kukac) janegoodall (pont) hu

Adószám: 18122284-2-42